Polisi Penghantaran

 

 

Jika kami tidak dapat menghubungi anda kerana alamat tidak diketahui atau lama tidak hadir dalam penghantaran produk, barang akan dipulangkan.

Sila ambil perhatian bahawa pesanan tidak boleh dibatalkan selepas penghantaran

Pesanan COD akan dihantar dalam tempoh 3 hari bekerja selepas tempahan disahkan. Dalam kes penyelesaian lain (prabayar), kami akan menghantar dalam masa 3 hari perniagaan selepas pembayaran disahkan. Penghantaran mengambil masa lebih kurang 3-15 hari bekerja.

Berapa harga penghantaran dan penghantaran?

Penghantaran percuma

Anda tidak perlu melengkapkan pesanan lagi, kerana masih terdapat beberapa butiran lagi yang perlu dimasukkan sebelum pesanan dimuktamadkan.

Bilakah pesanan saya harus sampai? Kami akan menghantar barang dalam masa 72 jam selepas pembayaran anda berjaya.

Biasanya, dari hari pesanan anda dihantar, anda boleh mengharapkan untuk mempamerkan pembelian buatan tangan baharu anda dalam masa 3-15 hari perniagaan.

Kami juga menawarkan pilihan penghantaran ekspres semasa proses pembayaran untuk beberapa pesanan. Rakan kongsi penghantaran kami mengiklankan penghantaran ekspres dalam 3-7 hari perniagaan.

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa di sesetengah negara, anda mungkin perlu membenarkan tambahan 4-5 hari untuk adat tempatan anda,

Bagaimana jika pesanan saya lewat daripada jangkaan?

Jika pesanan anda tidak sampai kepada anda dalam masa 15 hari perniagaan , langkah pertama yang terbaik ialah menghubungi pejabat pos tempatan anda sekiranya mereka memegang pakej untuk anda . Anda akan terkejut betapa kerap perkara ini berlaku!

Anda boleh menyemak kemajuan pesanan anda sehingga ia dihantar ke sini.

Jika anda merasakan bahawa pesanan anda mengambil masa lebih lama daripada yang sepatutnya, anda telah memberikan masa yang munasabah untuk kastam tempatan anda melihat barangan baharu anda yang hebat dan pejabat pos tempatan anda tidak dapat membantu, hubungi kami dan kami akan lihat apa yang boleh kita lakukan. Apabila menghubungi kami, sila beritahu kami nombor pesanan anda dan alamat penghantaran penuh yang betul supaya kami boleh membantu anda secepat mungkin.

Dari mana pesanan saya akan dihantar?

Kami mempunyai tempat berlepas di Malaysia dan Singapura. Sistem akan memadankan titik berlepas secara lalai mengikut alamat pesanan anda.

Sila baca huraian item untuk mendapatkan pemahaman yang menyeluruh tentang spesifikasi item, keserasian, harga dan terma penghantaran sebelum membuat pesanan.